Naisjaosto

 

Ammattiosaston Naisjaosto aloittaa uudelleen toimintansa pitkän tauon jälkeen.

Ammattiosastolla on jaostoja mm. nuorisolle ja veteraaneille. Nyt myös meille naisille saadaan oma kanavansa tuoda esille työväestön elämää naisten näkökulmasta.

Naisjaosto on meille loistava väylä päästä jakamaan kokemuksia ja tuntoja muiden samalla alalla työskentelevien naisten kanssa, jotka ovat metalli74:n jäseniä. Saamme yhdessä suunnitella, millaiseksi haluamme naisjaoston rakentaa ja mahdollisuudet toiminnan monipuolisuuteen ovat laajat jäsenistön innokkuuden mukaan.

 

Rentoutumishetket vastapainona arjelle ovat varmasti kaikille tervetulleita ja myös uudet tuttavuudet ja kokemukset ovat hyvä syy lähteä mukaan porukkaan. Naisjaoston toimintaan ja tapahtumiin osallistuminen ei velvoita ketään muuhun järjestön toimintaan, joten toivottavasti mahdollisimman moni lähtee mukaan porukkaan.

Tule mukaan suunnittelemaan naisjaoston toimintaa metalli74:n tiloihin 28.3.2020 klo 17.00 alkaen tarjolla virvokkeita ja pikkupurtavaa.

Järjestöjentalo, Kalevankatu 4, 40100 Jyväskylä 3:s kerros.

Ilmoittautuminen: Miia Alholle 13.3.2020 mennessä.

 

Ohje saapumiseen:

Sisään käynti Kalevankadun puolelta. Paina ovisummeria kohdasta Valmetin metallityöväen ammattiosasto 74.

 

TERVETULOA!

PERUTTU!

 

Miia Alho

Naisjaoston vetäjä

P. 040 774 3073

sähköposti: 74naisjaosto(at)gmail.com

 

SAUNAILLAN PERUUNTUMISILMOITUS

 

Päätimme siirtää naisjaoston saunaillan 28.3.2020 turvallisempaan ajankohtaan tulevaisuuteen.

Odotin jo innolla 74n naisten tapaamista ja yhteistä kokemusten vaihtoa, mutta tässä tilanteessa tärkeysjärjestyksessä edelle menee meidän kaikkien terveys. Ehdottomasti lämmitämme saunan heti, kun yhteiset kokoontumiset todetaan taas turvalliseksi.

Siihen asti nauttikaa alkavasta keväästä ja auringon valosta ja muistakaa pestä käsiä!

Terveisin 74Naisjaosto